29.10.12

Jedna mladost derventskog rukometa

Nekoliko slika na kojima je nekadašnja mladost i nade derventskog rukometa, a danas neke od njih sretnemo na tradicionalnom susretu veterana RK Derventa. Ove slike su, iznad svega,  sjećanje na moje klupske drugove sa kojima sam proveo lijepe trenutke, a kojih više nažalost nema među nama  : Fambala, Pericu i Nenija...nešto starijeg Enesa, na one koji su trenirali i vodili mlade derventske rukometaše:  Duleta, Sutka i Boću...


Juniorska ekipa Dervente: trener B. Sinanović, Kljajić, Džonlagić, Cakić, Sirovina, Stanojević, Beganović, tehniko Đurovic, Soldo, Tomas, Huseinović, Jerković, Memic i Ravlić.


Ekipa derventskih juniora koja je stekla pravo učešća na Republičkom juniorskom prvenstvu nakon što je osvojila drugo mjesto na regionalnom takmičenju u Doboju, juna 1980. godine. Stoje: Đurović B. (tehniko), Kantardžić, Beganović, Delić, Ravlić, Sirovina, D. Glavaš (trener) - čuče: Cakić (proglašen najboljim golmanom), Kljajić, Jerković, Memić, Huseinović, Halilović i Tomas.

Juniorska ekipa derventskih rukometaša koja je nastupala na tradicionalnom memorijanom turniru D. Andrića na kojem su učestvovale i mlade ekipe Sloge, Borca i Krivaje.


RK Derventa: Sirovina, Ravlić, Ereš, Delić, Samardžić, Rubil, Beganović, Elezović - čuče: Nujić, Popović, Memić, Soldo, Huseinović, Jerković i Cakić.


Mladi derventski rukometaši koje je krajem osamdesetih vodio trener Bošković.

Nema komentara:

Objavi komentar